DIT NOOIT MEER

Plaatselijk belang Echtenerbrug, de politie en de gemeente werken samen om herhaling van de gebeurtenissen tijdens nieuwjaarsnacht te voorkomen.

Op initiatief van plaatselijk belang Echtenerbrug vond donderdagmiddag een gesprek plaats met vertegenwoordigers van de politie, de gemeente en plaatselijk belang over de gebeurtenissen tijdens de nieuwjaarsnacht in Echtenerbrug. Een samenzijn van inwoners liep die avond door verschillende gebeurtenissen uit de hand, waardoor de ME uiteindelijk is ingezet.

In Echtenerbrug leven veel vragen over wat er nieuwjaarsnacht precies is gebeurd en hoe het zo ver heeft kunnen komen dat de ME werd ingezet. In een goed en open gesprek hebben alle aanwezige partijen hun verhaal verteld. Ook konden verschillende vragen gesteld en beantwoord worden. Hierdoor is een completer en helderder beeld ontstaan van de gebeurtenissen in deze nacht.

De belangrijkste conclusie van alle partijen is, dat we dit nooit weer willen meemaken. Plaatselijk belang Echtenerbrug, de politie en de gemeente zetten zich daarom gezamenlijk in om herhaling te voorkomen. Voor de komende jaarwisseling is de afspraak gemaakt om samen met alle betrokken partijen tijdig aan de slag te gaan om van oud en nieuw weer een gezellig feest te maken. Een feest voor alle inwoners van Echtenerbrug, waarbij we hopelijk niet meer te maken hebben met beperkende coronamaatregelen. Ook de jongeren van Echtenerbrug zullen bij de voorbereiding worden betrokken.

Op korte termijn wordt het gesprek tussen plaatselijk belang, de politie en de gemeente voortgezet, daarbij worden ook een aantal inwoners van Echtenerbrug uitgenodigd.

2 reacties op “DIT NOOIT MEER

  1. Ach ja, er gebeurd elk jaar wel wat met oud en nieuw, als de brandweer de zaak kwam blussen en opruimen en de politie sommeerde dat het zo wel mooi genoeg was geweest en men zich moest verwijderen ging dat altijd wel in een redelijk goede harmonie. Echter door die rottige covid elende worden alle lontjes extra kort, en toen men dit jaar ook zei tot hier en niet verder, ging men stug door. En als er dan zwaardere middelen in worden geze zoals de ME is dat beslist niet leuk,en als je dan niet luisteren wil krijg je klop. Het is echt triest dat dit is gebeurd, maar ga nu niet klagen dat je mep hebt opgelopen, want je had ook gewoon weg kunnen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *